Крістіна - одна з багатьох американців, які поміняли свої чотири стіни на чотири колеса / колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com, TikTok / @connection_carousel

Крістіна Сітон сказала, що любить своє життя в дорозі більше, ніж її будинок, і часто розповідає своїм підписникам TikTok про своє унікальне життя на колесах.

Шанувальник запитав її про її багатство і про те, як їй вдається вести такий спосіб життя, пише THE SUN.

"Я небагата. Я просто живу дуже мінімалістично. Я не витрачаю багато грошей, купую в секонд-хендах або в розділі розпродажів і дійсно не купую речі, які мені не потрібні", - відповіла Крістіна.

Відео дня

Крістіна додала, що навіть подорожуючи і живучи в машині, вона не схильна витрачати гроші.

"По суті, це просто бензин, моя страховка і мій рахунок за телефон - це головне", - додала вона

Самотня мандрівниця почала жити у своїй машині наприкінці травня і виявила, що хотіла б знайти роботу, якою вона могла б займатися, живучи в дорозі.

"Я просто хочу заробляти ці гроші і жити на ці гроші кожен день, тому я буду шукати віддалену роботу", - розповіла жінка.

Історії людей, що живуть в машинах

Шукач пригод Ніколь Джордан, яка багато років живе в своєму автомобілі, вважає, що це "весело", коли стає рутиною. Але один з декількох недоліків, якими вона поділилася з іншими автомобілістами, - необхідність рано лягати спати в морозні зимові ночі. Джордан пише про свій захоплюючий досвід життя в невеликому мобільному просторі у своєму блозі "Авокадо в Альпах",

Вас також можуть зацікавити новини: