Дитину хочуть назвати "собачим" іменем / колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com

Чоловік обрав для дитини ім'я, яке є дуже поширеним серед собак, оскільки його легко вимовляти. Більш того, сам він у дитинстві також мав улюбленця, якого так звали.

"Нам з дружиною подобається "Макс", можливо, "Максимус". Нам це подобається, тому що це (для нас) сильне ім’я, а також коротке, його легко писати і правильно вимовляти, і я думаю, що це Добре підходить до мого прізвища. Однак це найпоширеніше ім’я, яке дають собакам", - поділився Reddit стурбований чоловік своєю історією.

Пізніше він зізнався, що це ім'я запропонувала його дружина, однак вона не знала, що саме так звали собаку чоловіка у дитинстві. Хоча його не турбує цей збіг, він занепокоєний через можливу реакцію родичів.

Відео дня

"Я не думаю, що мене так турбує можливість того, що мій син відвідає будинок друга, і у цього друга може бути домашня тварина, яка матиме таке ж ім'я. Мене хвилює те, що люди в моїй родині, які пам’ятають собаку мого дитинства, подумають, що я назвав свого сина "на честь" свого собаки. Я підозрюю, що вони так подумають або скажуть один одному, навіть якщо я скажу їм, що це не так. Хіба це не безглуздий привід для хвилювання?", - скаржиться чоловік.

Користувачі мережі поспішили запевнити тата, що це нормальне ім'я.

"Я думаю, що з Максом все гаразд. Це не те, що ти називаєш його Бадді чи Ведмідь!", - написав один з коментаторів.

Ще один чоловік написав, що теж мав собаку на ім'я Макс і якщо колись матиме сина, то саме так його й назве.

Інші новини про імена

Нещодавно 17-річний хлопець розповів, що як тільки йому виповниться 18 років, він змінить ім’я, яке дали йому батьки. Його звуть Люк (Luke). Втім, його завжди вимовляли як Look (у перекладі означає "дивись"). Хлопець роздратований, адже усі навколо щиро не розуміють, як правильно вимовляти його ім'я.

Також повідомлялось, що 11-річна дівчинка вимагає, аби мама і тато відмовилися від свого улюбленого імені, яким вже вирішили назвати новонародженого сина. Вона сказала, що в одному з її класів є хлопець на ім’я Ной, і вона його ненавидить.

Вас також можуть зацікавити новини: