Жінка вибрала для свого сина чудернацьке ім’я, яке дуже дратує її 11-річну доньку / фото ua.depositphotos.com

Вибір імені для дитини – вкрай непроста задача для батьків. І цей процес стає дедалі важчим, якщо з обраним варіантом не погоджується один чи декілька членів родини. Саме так сталося в сім'ї, де проти обраного батьками імені для сина виступила його старша сестра, пише The Mirror.

11-річна дівчинка вимагає, аби мама і тато відмовилися від свого улюбленого імені, яким вже вирішили назвати новонародженого сина. Жінка розповіла про це на Reddit і попросили порадити – чи варто їй називати сина, як хоче, чи ліпше дослухатися до старшої дитини.

"Вона сказала, що в одному з її класів є хлопець на ім’я Ной, і вона його ненавидить. Вона сказала, що він не знущається над нею, а що "просто дратує". Вона продовжує приходити до мене, пропонуючи інші імена та кажучи не вибирати Ноя. … Чи стало б це фактором у вашому рішенні? Ви б вибрали інше ім’я? Я не хочу", – написала жінка на 15-му тижні вагітності. 

Відео дня

В коментарях користувачі нагадали, що Ной – дуже поширене ім’я, і її дитина все одно ще стикатиметься з тезками хлопця, до якого ставиться негативно, в своєму житті. А дехто припустив, що, якби молодшій дитині дали саме таке ім’я, ставлення старшої доньки до нього змінилося б.

"Я б не дозволив, щоб це змінило мою думку. Насправді, можливо, це допоможе змінити думку твоєї доньки про ім’я, якщо у неї буде молодший брат", – зазначають коментатори.

Водночас є й ті, хто вважають, що ліпше дослухатися до позиції дочки. "Їй 11, а не 2. Так, це вплинуло б на моє рішення. І так, я б вибрав інше ім’я", – пише один з користувачів.

Вибір імені для дитини - з якими проблемами стикаються батьки 

Раніше УНІАН розповів про жінку, що обрала для дочки дуже дивне ім'я і тепер боїться, що скаже її сестра. 

А одна подружня пара знайшла оригінальне розв’язання проблеми і довірила вибір імені дитини своєму псу.

Вас також можуть зацікавити новини: