/ Експерт розповів про метод, який значно скорочує час на сушіння речей / Колаж УНІАН, скріншот

Якщо в житті є щось постійне, так це прання, бо одяг завжди забруднюється і має бути чистим, що призводить до нескінченного циклу прання, а отже, і необхідності знайти нові поверхні для сушіння речей.

На щастя, експерт розповів про прийом, який дозволить висушити одяг лише за п’ять хвилин без сушарки або вітру.

Як пише Mirror, Тор Ріддер у відео на своєму YouTube-каналі поділився своїм "методом буріто" сушіння як туристичним прийомом, який працює, якщо вам потрібно щось швидко висушити. Ця техніка потребує лише рушника та підлоги.

 "Щоб застосувати метод буріто, ми кладемо щойно випрану футболку на рушник. Потім починаємо складати футболку, загортаючи її у рушник, розповів він.

Коли футболка повністю загорнута у рушник, на неї треба наступити або натиснути колінами. "Ми робимо це для того, щоб рушник увібрав усю воду з буріто. Коли ми розгорнемо його, він стане набагато сухішим", - сказав він.

 "Я вважаю, що цей метод легко скоротить час висихання з ночі до кількох годин", - пояснив Ріддер.

Якщо у вас немає часу чекати пару годин і ви перебуваєте в більш холодному місці, він рекомендує повісити одяг на вішалку і просушити його феном максимум п'ять хвилин. Якщо у вас немає вішалки, ви можете покласти його на раковину або стілець.

Коментатори були в захваті від "методу буріто". Одна жінка підтвердила, що цей метод працює, заявивши: "Я використовувала ці два методи, і мій одяг висох за п’ять хвилин".

Раніше експерти зазначали, що рушники потрібно прати після кожних трьох використань. А якщо ви цього не робите, то ризикуєте погіршенням стану здоров'я і навіть можливістю підчепити неприємні інфекції. Це відбувається через бактерії, які накопичуються в рушниках, якщо їх не прати досить часто.

Вас також можуть зацікавити новини: