Один з неочевидних мінусів шлюбу полягає в тому, що фраза "в горі і в радості" дійсно правдива / фото ua.depositphotos.com

Користувачі Reddit назвали неочевидні мінуси шлюбу, про які мало хто здогадується до весілля. Такі "недоліки" відносин виглядають дуже сумно. Однак те, з яким гумором багато хто жартує про найскладніші події в їхньому житті, вражає.

Так, все почалося з того, що користувачі почали міркувати про весілля і шлюб, а один з коментаторів поділився максимально сумною думкою. Він написав, що став вдівцем:

"Якщо стосунки назавжди, швидше за все, хтось із вас помре першим. І це був не я"

Цей коментар сильно вразив інших користувачів. Вони визнали, що це - найголовніший мінус шлюбу, адже ніхто не хоче втрачати другу половинку і залишатися на самоті.

Також серед мінусів багато хто відзначив проблеми з родичами. Мало хто усвідомлює, що після весілля вся родина коханої людини автоматично стає "спільною". Ця неочевидна проблема виглядає досить смішно.

"Дізнатися, що ваші родичі (які терпіли вас і намагалися вести себе добре, поки ви не одружилися) насправді придурки, з якими нормальні люди не хочуть мати справу", - пожартував один з коментаторів.

Також користувачі написали, що ще один неочевидний мінус шлюбу полягає в тому, що фраза "в горі і в радості" дійсно правдива. Однак горя часто буває більше, ніж радості.

"У горі і в радості включає в себе горе. Коли у чоловіка хронічна хвороба, психічний розлад, залежність, вам доводиться надавати підтримку хоча б в якійсь мірі, щоб ваш союз тримався",-відзначили в коментарях користувачі Reddit.

Один чоловік також розповів, що кілька днів тому він втратив свою дружину. Для нього шлюб був найважливішою річчю, проте тепер він зрозумів, що найбільше горе - це кінець.

"Усі скаржаться і ниють про те, з чим їм доводиться миритися, коли вони одружені, але, чесно кажучи, я переживав би все це віками, якби це означало, що вона все ще поруч зі мною", - додав коментатор.

Нагадаємо, раніше на Reddit розкрилася неймовірна історія. Чоловік зовсім випадково дізнався, що одружений на рідній сестрі.

Вас також можуть зацікавити новини: