The Royal Crescent / фото Вікіпедія

Невідомі створили фалічний символ на галявині The Royal Crescent (Королівський півмісяць) за кілька днів до коронації Чарльза III.

Як пише The Mirror, вчора вранці місцеві жителі помітили величезну фалічну фігуру на галявині. Відомо, що люди планують вуличні вечірки та пікніки по всій країні, щоб відсвяткувати коронацію, в тому числі на території Королівського Півмісяця в Баті.

Поки невідомо, чи розшукали правоохоронці пранкерів, які це зробили.

Відео дня

Королівським півмісяцем називають ряд з тридцяти будинків в місті Бат (графство Сомерсет, Південно-Західна Англія). Він спроектований архітектором Джоном Вудом молодшим і побудований між 1767 і 1774 роками. 

фото SWNS

Коронація Чарльза III: деталі

Восени в Букінгемському палаці оголосили дату коронації Чарльза III - церемонія відбудеться у Вестмінстерському абатстві вже завтра, 6 травня. В ході церемонії також коронують королеву-консорта Каміллу.

Король повинен будеть прийняти присягу і сісти в коронаційне крісло. Помазання проведе архієпископ Кентерберійський, Преосвященний Джастін Велбі.

ЗМІ повідомляли, що на організацію заходу витратять близько 250 мільйонів фунтів стерлінгів. Її відвідають дві тисячі людей, серед яких не буде деяких іноземних лідерів.

Вас також можуть зацікавити новини: