"Біль" під час місячних виявилася переймами у 22-річної жінки / фото: ua.depositphotos.com

Американка, яка стала молодою мамою, стверджує, що не знала про вагітність, а початок пологів прийняла за біль під час менструації.

Про це повідомляє Daily Mail.

За словами 22-річної Вікторії, вона не могла повірити в те, що носить дитину, оскільки у неї не було жодної ознаки вагітності. Зокрема, у неї не був порушений менструальний цикл, а також жінка не тільки не набрала вагу, але і навіть схудла на 22 кілограми.

Відео дня

Крім того, у Віккі були проблеми зі здоров'ям - у неї виявили кісти в яєчниках, тому вона слабо вірила в те, що взагалі зможе коли-небудь стати матір'ю. 

Читайте такожМешканка ПАР народила десять дітей - це рекорд (фото)Але одного ранку на роботі у американки почалися спазми в животі. Відпрацювавши зміну, вона вирушила додому. Стан дівчини лише погіршився, і її мати відвезла її до лікарні.

Лікар не зміг відразу визначити причину болю. У нього було два варіанти - пухлина або дитина. Але навіть коли після здачі аналізів підтвердився другий варіант, це все одно не заспокоїло Вікторію - вона не отримувала допологової допомоги і палила протягом вагітності.

Однак всі побоювання виявилися марними, оскільки вона народила здорову дівчинку вагою 2,5 кг.

Раніше УНІАН повідомляв про схожу історію в Британії, де 27-річна Клер Уайзмен не підозрювала, що вагітна, поки у неї не почалися пологи прямо на кухні.