Розгадайте цю математичну головоломку / колаж УНІАН, фото Fresherslive, depositphotos.com

Ця математична головоломка точно сподобається досвідченим поціновувачам "мозкових штурмів". Для того, щоб розкрити її секрет, необхідно швидко зорієнтуватися, який сірник зайвий.

Отож, завдання нової головоломки від Fresherslive полягає у тому, щоб перемістити два сірники у прикладі 1-8=5, щоб рівняння вийшло правильним. У вас необмежена кількість часу. 

Завдання / Fresherslive

Головоломки із сірниками - одна з найпоширеніших форм головоломок, яка цікавить багатьох, навіть гуманітаріїв. Як правило, головоломки із сірниками мають форму рівнянь, які є неправильними та потребують вирішення. 

Відео дня

Переваги розгадування головоломок із сірниками: розвиток навичок критичного мислення, покращення просторового мислення, поліпшення зосередженості та уважності, розумове тренування з низьким рівнем стресу.

Що ж, чи змогли ви впоратися із цим завданням? Якщо ні, то не варто хвилюватися. Нижче публікуємо відповідь на цю головоломку.

Лише одиниці здогадаються: ця сірникова головоломка точно здивує
Лише одиниці здогадаються: ця сірникова головоломка точно здивує
Відповідь / Fresherslive

Нагадаємо, розумні головоломки вимагають від Вас ретельно проаналізувати проблему та прийти до відповіді, використовуючи свої аналітичні та логічні навички. Саме цим вони навіть цікавіші за звичайні. Пропонуємо карколомну головоломку: треба помітити злодія на зображенні за 13 секунд

Вас також можуть зацікавити новини: