Скотті Кілмер застеріг людей від покупки автомобіля в деяких місцях / колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com, скріншот

Досвідчений механік з 55-річним стажем Скотті Кілмер попередив автомобілістів про три місця в США, де вони ніколи не повинні купувати автомобіль.

В одному зі своїх відео на YouTube Кілмер розповів, що хоча в американських салонах з продажу вживаних автомобілів часто можна зустріти найрізноманітніші моделі, вони зазвичай продаються за вищими цінами.

"Зазвичай на стоянках вживаних автомобілів вони готові стягнути з вас у два-чотири рази більше, ніж вони фактично заплатили за автомобіль, за який вони змусять вас заплатити. І коли ви купуєте машину в салоні вживаних автомобілів, у них часто є багато доплат, про які вони вам не розповідають, поки не пізно", - каже експрет.

Механік пояснив, що багато дилерів вживаних авто пропонують покупцям додаткові послуги, такі як розширена гарантія, за доплату. При цьому, в деяких місцях рекламуються ціни, які не включають в себе фундаментальну частину вартості автомобіля, включаючи податок на транспортний засіб.

Кілмер порадив, якщо хтось хоче придбати вживаний автомобіль у США, йому слід просто запитати, скільки вони хочуть за автомобіль загалом, і поїхати.

Крім того, він зазначив, що завжди слід подумати двічі, перш ніж купувати вживаний автомобіль, який колись належав компанії з прокату. "Водії не дуже піклуються про них. Прокатні машини часто зазнають великих збитків, за пару років, ймовірно, сотні людей орендують кожну окрему машину", - говорить автомеханік.

Також Кілмер застеріг людей від покупки автомобіля в більших "автомобільних супермаркетах" у США.

"Пару років тому в мене був клієнт, який купив п'ятирічну машину в CarMax. На ній було близько 60 тисяч миль пробігу, і вони заощадили всього 4 тисячі доларів від суми, яку коштував би новий автомобіль. Якщо все, що ви економите, - це 4000 доларів на машині вартістю від 25 до 30 тисяч доларів, ви можете просто піти й купити нову машину", - говорить Кілмер.

Інші автомобільні новини

Як повідомляв УНІАН, раніше Скотті Кілмер порадив звернути увагу на автомобілі з "восьмирічним пробігом", оскільки їхня вартість впала. Він зазначив, що при покупці дво- або трирічних автомобілів економія виходить не такою вже вагомою. Тому він рекомендує звернути увагу на дві марки авто віком 6-8 років.

Вас також можуть зацікавити новини: