Механік з 55-річним досвідом назвав помилки, яких потрібно уникати при покупці б / в авто / колаж УНІАН, скріншот, фото depositphotos.com

Автомеханік Скотті Кілмер підкреслив, що водіям слід звернути увагу на автомобілі з "восьмирічним пробігом", оскільки його вартість впала. Багато класичних автомобілів можуть мати сотні тисяч миль пробігу.

Він попереджає, що автомобілісти, які купують дво- або трирічні автомобілі, все одно можуть заплатити десятки тисяч фунтів, а це означає, що водії "насправді не так вже й багато економлять". Вартість моделі, ймовірно, знижується в залежності від того, як довго авто використовували.

"Це досить відкрите питання, тому що скільки грошей ви збираєтеся витратити і що ви хочете отримати, чи не так? Якщо ви хочете купити авто за хорошою ціною, то я б порадив купити Toyota або Honda. Якщо вийде, то віком близько восьми років. Шість, сім, вісім років. Вони ще життєздатні, а ціна може невисокою. Якщо ви купуєте вживану машину дво- або трирічної давності, вам доведеться заплатити стільки грошей, що насправді ви не заощадите", - заявив Кілмер, відповідаючи на питання, який ідеальний вік і пробіг для покупки вживаного автомобіля.

Відео дня

При цьому він зазначив, що, купуючи восьмирічну Toyota з пробігом 100 тисяч миль, можна розраховувати, що машина може проїхати 300 або 400 тисяч миль.

"Ви отримуєте більш високий відсоток повернення своїх інвестицій, тому що, якщо ви купите дво- або трирічне авто, ви заплатите 25 або 30 тисяч доларів. Але якщо ви купите авто за 8-9 тисяч або менше, то угода буде вигідніше. Звичайно, у нього більший пробіг, але може прослужити ще дуже довго", - вказав автомеханік

Раніше УНІАН писав, що Автомеханік з 40-річним стажем Джим на своєму YouTube-каналі Jim the Car Guy поділився корисною порадою щодо швидкого ремонту автомобільна шина. 

Вас також можуть зацікавити новини: