Механік з 55-річним досвідом назвав 6 прихованих автомобільних стоків: призводять до іржі

Зливні отвори в нижній частині дверей зазвичай знаходяться на двох передніх дверях автомобіля, а не на задній парі.

Механік з більш ніж 55-річним досвідом виділив п'ять автомобільних стоків, які слід тримати в чистоті в автомобілі, щоб уникнути появи іржі на деталях і пошкодження електроніки.

Досвідчений технік Скотті Кілмер завантажив свої поради у відео YouTube, починаючи з протектора на двох зливних отворах у нижній частині дверей водія, писати Daily Express.

Скотті пояснює у своєму ролику, що під час дощу внутрішня частина водійських дверей часто збирає трохи води, оскільки ущільнення не є ідеальним. Однак Скотті показує глядачам дводверний жолоб, переконуючись, що вода не піднімається занадто високо, не іржавіє, не розриває електричні з'єднання та не видає дратівливих бризок.

Механік демонструє, як він встромляється в дренажні отвори, розташовані внизу, за допомогою металевого ключа, рухаючи його вгору, але будь-який подібний предмет, який підійде, допоможе переконатися, що сміття не блокує отвори.

Зливні отвори в нижній частині дверей зазвичай знаходяться на двох передніх дверях автомобіля, а не на задній парі. Потім Скотті виділяє чотири окремі зливні отвори в кожному кутку люка автомобіля.

Він каже: "Вода може зіржавіти сталь [навколо люка], це може зіпсувати електроніку [використовується для відкриття люка] - тому переконайтеся, що ваші стоки чисті, щоб вода не накопичувалася".

У коментарях до відео Скотті глядачі поділилися своїм досвідом використання дренажних ям автомобіля. В одному з акаунтів YouTube було написано: "У минулий сезон дощів я веду машину і буквально слухаю воду, яка хлюпається навколо. Нарешті я вирішив зняти зливні пробки, по 2 внизу кожної двері. Кількість води і шматків бруду мене вразила і обрадувала! Більше ніякого плескання! І на щастя, я не поїхав до дилера!"

Інший глядач прокоментував: "Скотті, кожен раз, коли я дивлюся на старий LandCruiser, щоб його купити, люк і дверні жолоби - це треті речі, які я перевіряю".

Поради автомеханіків - корисно знати

Популярний автомобільний YouTube-блогер Скотті Кілмер попередив водіїв, щоб вони завжди звертали увагу на колеса автомобіля, перш ніж купувати наступний автомобіль.

Експерт з автомобілів розкрив п'ять простих прийомів, які допоможуть вашому двигуну прослужити вічно. Марк з Exotic Car Play Place завітав на свій канал YouTube, щоб пояснити, як водії можуть заощадити багато грошей на витратах на технічне обслуговування.

Вас також можуть зацікавити новини: