Сталеві диски часто мають дуже просту конструкцію / колаж, фото scottykilmer, ua.depositphotos.com

Популярний автомобільний YouTube-блогер Скотті Кілмер попередив водіїв, щоб вони завжди звертали увагу на колеса автомобіля, перш ніж купувати наступну машину.

Він працював з автомобілями 55 років і зараз регулярно консультує інших автомобілістів щодо уникнення механічних проблем у майбутньому та рекомендує, яких моделей слід уникати, пише Daily Express.

В одному зі своїх останніх відеороликів Скотті рекомендував водіям заощадити на покупці наступного автомобіля, якщо у нього сталеві колеса, з якими теж легко працювати.

Відео дня

"Це сталеві колеса 1994 року випуску, вони досі працюють. Вони коштують дешевше, якщо ви купуєте з ними автомобіль: за легкосплавні диски ви доплачуєте понад 1000 доларів. І навіть якщо ти поганий водій, ти наїжджаєш на бордюри, і вони згинаються, ти можеш знову їх зігнути кувалдою", - порадив він.

Сталеві диски часто мають дуже просту конструкцію, яка виглядає не так привабливо, як багато легкосплавних дисків, проте часто вони набагато міцніші.

Оскільки сплав не є чистим металом, він може легко тріснути, якщо колеса часто використовуються на бездоріжжі.

Крім того, оскільки сировина є більш цінною, вартість легкосплавних дисків може більш ніж у десять разів перевищувати вартість звичайних сталевих дисків.

Скотті додав, що, хоча багато водіїв більше захоплюються стилем легкосплавних дисків, їх набагато легше пошкодити, і часто вони коштують значно дорожче.

Він додав: "Литі диски легко подряпати і легко зламати. Якщо ви така людина, яка часто наїжджає на бордюри, вам краще використовувати сталеві колеса, які можна відігнути. І навіть якщо ви зламаєте сталеві колеса, вони досить дешеві. Їх можна придбати за 50 доларів, а чиїсь легкосплавні диски коштуватимуть 500 або 600 доларів за штуку".

У перший день ролик набрав майже 5000 лайків, і багато глядачів були вдячні Скотті за пораду, залишивши свою думку в розділі коментарів.

Один глядач написав: "Чудова порада старої школи, Скотті. Я повинен погодитися з хлопцем, який сказав: "Якщо вони наїжджають на бордюри, вони не повинні їздити".

Інший прокоментував: "У мене сталеві диски для зимової гуми і легкосплавні влітку. Я не можу сказати вам, наскільки краще моя машина їде по дорогах. Мені доводиться балансувати свої легкосплавні диски раз на два роки, але ніколи - сталеві колеса, які як ніщо інше переносять зимове пекло".

Поради автомеханіків

Автомеханік маючи 55-річний досвід, Скотті Кілмер назвав поширену помилку з шинами, яку здійснюють багато водіїв, і яка є "марною тратою грошей".

Вентилятор радіатора є важливим компонентом, що забезпечує охолодження двигуна вашого автомобіля. Якщо він зламається, ви ризикуєте перегріти двигун. Боян Попіч, досвідчений механік, Інженер І письменник Mechanic Base, дав свою пораду про те, як вирішувати проблеми з вентилятором радіатора.

Вас також можуть зацікавити новини: