Жінка народила дівчинку, а потім віддала її в притулок / фото ua.depositphotos.com

Часом трапляється так, що певні події буквально вибивають з-під ніг грунт. І не завжди зрозуміло, як впоратися з потрясінням і правильно діяти. Про таку проблему розповів 32-річний користувач Reddit.

Чоловік зізнався, що тиждень тому йому прийшло повідомлення, яке його вразило. Жінка написала, що може бути його сестрою по матері. Він сильно здивувався і не одразу у це повірив. У нього і так є рідна старша сестра, а тому новина про ще одну родичку його вразила.

Однак чоловік вирішив перевірити інформацію. Він запитав у матері, чи є у неї ще діти. Вона не стала приховувати і заявила, що усе це правда.

Відео дня

Жінка народила дівчинку, а потім віддала її до притулку. Свій вчинок вона пояснила тим, що була молода і без чоловіка, а тому на неї сильно тиснули батьки. 

"Я сказав мамі, що мені потрібен час, щоб все обміркувати, але я знаю, що хочу познайомитися зі своєю зведеною сестрою", - розповів чоловік.

Він засмучений і розгублений, адже мати і його рідна сестра не горять бажанням знайомитися з родичкою. Сам чоловік дуже чекає на зустріч і намагається зрозуміти, чи правильно він вчиняє.

Реакція мережі

Користувачі радять чоловіку не слухати матір і рідну сестру. Коментатори пишуть:

  • "Вона ваша зведена сестра! Тому ви можете робити те, що вважаєте за потрібне!"
  • "Кажу як усиновлена дитина. Не дозволяйте іншим впливати на ваше рішення"
  • "Створіть свою власну історію. Сподіваюся, у вас обох все вийде".

Нагадаємо, раніше УНІАН розповідав про чоловіка, який випадково почув розмову дружини з сестрою і зрозумів, що любов зла.

Вас також можуть зацікавити новини: