На думку чоловіка, його кохана точно б його кинула, якби не штамп у паспорті / фото ua.depositphotos.com

Чоловік поділився дуже неприємною історією. Він розповів на Reddit про те, що випадково почув розмову своєї дружини з її сестрою. І ті фрази, які вимовляла його обраниця, були жахливими.

Дружина сказала, що чоловік для неї точно не на першому місці. Найважливішими людьми в житті вона вважає дітей, а також своїх братів і сестер. Тільки після них у її "рейтингу" стоїть чоловік.

Крім цього, жінка заявила, що не задоволена шлюбом, адже від чоловіка піти куди складніше, ніж від бойфренда. На думку чоловіка, його кохана точно б його кинула, якби не штамп у паспорті.

Відео дня

"Тоді вона назвала мене посередньою людиною, не знаю, чи це було про зовнішній вигляд чи взагалі, але це було боляче. У мене проблеми з упевненістю, тому такі речі просто вбивають", - зізнався чоловік.

Він скаржиться на те, що нині відчуває себе нікчемою. Чоловік не наважився поговорити про все це з дружиною, а тому просто нищить себе сумними думками.

Що радять коментатори

Користувачі мережі вважають, що чоловіку варто поговорити про це з дружиною. Також вони стверджують, що вчинок жінки жахливий. Коментатори пишуть:

  • "Буде дуже важко забути, що твоя дружина зрадила тебе, сказавши, що ти посередня людина"
  • "У наступній розмові з нею постарайтеся якомога частіше використовувати слово "посередність", як вона відреагує"
  • "Ваша дружина щойно показала себе з поганої сторони. Такі речі трапляються не просто так. Я б також поставив під сумнів її вірність".

Нагадаємо, раніше УНІАН розповідав про чоловіка, який написав листа коханій після зустрічі зі смертю.

Вас також можуть зацікавити новини: