Після пандемії чоловіки поверталися в офіс набагато частіше, ніж жінки / фото ua.depositphotos.com

Опитування показало, що чоловіки в два рази частіше, ніж жінки, ходять в офіс, щоб уникнути зустрічі з сім'єю, і крадуть канцелярське приладдя.

Про це пише The Telegraph із посиланням на дослідження компанії Runway East, що надає коворкінг-майданчики.

Майже чверть респондентів опитування назвали "віддалення від сім'ї" причиною відвідування офісу, причому чоловіки в два рази частіше давали таку відповідь. Чоловіки також набагато частіше говорили, що ходять в офіс, щоб взяти канцелярське приладдя для особистого користування.

Відео дня

Дослідження показало, що офісні жарти більше приваблюють чоловіків, які в два рази частіше, ніж жінки, ідуть в офіс, щоб подружитися і познайомитися з людьми.

Зазначається, що це дослідження перегукується з іншими, такими як звіт Бюро статистики праці США (BLS), опублікований у червні. З'ясувалося, що після пандемії чоловіки поверталися в офіс набагато частіше, ніж жінки, причому жінки частіше проводили час за домашніми справами.

Тим часом дослідження, проведене Управлінням національної статистики (ONS) у 2021 році, показало, що жінки частіше повідомляють, що робота вдома дає їм "більше часу для виконання роботи та менше відволікань".

Runway East заявив, що його результати показали, що офіси не "померли", попри те, що багато компаній перейшли на гібридну роботу після пандемії. Але в ньому сказано, що компаніям потрібно буде надати більше привілеїв: більше ніж кожен десятий заявив, що їм подобається ходити в офіс, щоб отримати доступ до кращої кави.

Зазначається, що пандемія змінила підхід до роботи. Дослідження BLS показало, що третина працівників частково або повністю виконували роботу вдома в ті дні, коли вони працювали минулого року, що на 10 процентних пунктів більше, ніж у 2019 році.

Жінки частіше, ніж чоловіки, працювали вдома - 41% порівняно з 28% - жінки більш ніж удвічі частіше витрачали час на прибирання чи прання.

ONS раніше з'ясувало, що переважна більшість працівників (85%) хотіли б продовжувати працювати в гібридному режимі в майбутньому.

Офісна робота - новини

Як повідомляв УНІАН, приблизно 32% робочого часу у всіх офісах світу співробітники витрачають даремно: на марні збори, відповіді на електронні листи. Дослідники відзначили, що імітація діяльності на зборах і перебування якомога довше в активному статусі онлайн часто впливає на оцінку ефективності співробітників.

Вас також можуть зацікавити новини: