Наречений зірвав весілля / фото ua.depositphotos.com

В Індії стався досить курйозний випадок на весіллі: наречена відмовилася виходити заміж. А все тому, що наречений був п'яний.

Але й на цьому історія не закінчилася, жінка в люті поскаржилася на коханого в поліцію і зажадала від нього заплатити за зірване свято, повідомляє Times of India.

Урочистий захід довелося скасувати через те, що наречений напився у день весілля - хитався й невпевнено стояв під час проведення традиційного ритуалу джаймала. Це розлютило наречену.

Відео дня

І вишенькою на торті в цьому скандалі стала сварка між сім'ями нареченого і нареченої: родичі останньої почали вимагати повернути гроші, витрачені на весілля. Після невдалих спроб домовитися вони звернулися в поліцію.

Наречений був затриманий правоохоронцями і відпущений лише після того на волю, як він повернув витрачені гроші на зірвані через його витівки весільні урочистості.

Мати "розпекли" в мережі за наряд на весіллі сина

Раніше жінку різко розкритикували в мережі за те, що одягла весільну сукню на весілля свого сина. Її присоромили після того, як один з користувачів поділився знімками її оголошення про продаж цієї сукні.

Вас також можуть зацікавити новини: