Найледачіші собаки у світі - топ порід / колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com

Ледачі породи собак підходять не всім. Якщо ви прагнете пригод на свіжому повітрі або не можете дочекатися пробіжки на світанку, ці сонні породи можуть бути не найкращим варіантом. З іншого боку, якщо ваш ідеальний день включає чашку гарячого чаю, гарну книгу та приємний хутряний клубок, з яким можна обійняти, ці домашні тварини можуть підійти.

Кінологи назвали топ-5 найбільш ледачих порід собак, пише Study Finds. Їм нічого не потрібно, крім зручного місця поруч зі своєю людиною.

Пекінес

Цих пухнастих малюків можна порівняти з хропучими подушками. Під усією цією шерстю ховається чарівний компаньйон, який абсолютно щасливий без вулиці. 

Відео дня

Англійські бульдоги 

Ці чудові масивні машини для виробництва слини відомі своєю любов'ю до сну. Вони віддають перевагу комфорту дивана. Ці собаки досить ліниві і схильні до перегріву при занадто великих навантаженнях.

Бассет-хаунд

У бассет-хаундів обвисла морда і дивно висячі вуха. Додайте до цього їх короткі ноги, і стане легко зрозуміти, чому ці собаки люблять залишатися на місці.

Німецький дог

Великі собаки мають інші потреби, ніж їхні менші побратими. Як і багато гігантських порід собак, доги - ліниві собаки з повільним метаболізмом. Це теж добре. Якби у цих гігантів був високий метаболізм, ніхто не міг би собі дозволити їх прогодувати!

Французький бульдог

Це порода, відома в Інтернеті завдяки своїй зовнішності. Ці спокійні собаки люблять поніжитися. Ласкавий французький бульдог-одна з найпопулярніших порід собак серед мешканців квартир. Крім компактних розмірів, цим собачкам з вухами кажана не потрібні тривалі прогулянки на свіжому повітрі.

Видання також зазначає, що цих ледачих собак легко виростити, хоча власникам необхідно стежити за тим, щоб тварини все ж отримували достатньо фізичних вправ і не переїдали. 

Нагадаємо, раніше грумер з 30-річним досвідом назвала три породи собак, з якими найважче працювати. Не заводьте їх, якщо не хочете постійно ходити на стрижку і вичісування.

Вас також можуть зацікавити новини: