Окупант не знає ні кількості населення України, ні рідної Росії / скріншот

Російські полонені окупанти часом вражають своєю неосвіченістю й недалекоглядністю. Один з рашистів, якого звати Іван Приходько, в українському полоні в інтерв'ю YouTube-каналу Володимира Золкіна заявив, що в Україні мешкає мільярд людей.

Так, інтерв'юер  запитав у загарбника, чи усвідомлює він, яка чисельність населення України, на кого Росія напала. Відповідь Івана "вбила":

"Думаю, мабуть, мільярд є".

Потім Приходько, побачивши реакцію журналіста, припустив, що населення всієї країни становить приблизно "500 мільйонів". Та це ще не все: окупант не знав, скільки людей проживає у його рідній Росії.

Й лише коли окупанту показали карту, щоб порівняти розміри України та Росії, він був дуже здивований: "У десятки разів більша! 140 млн? Ааа...". Рашист так і не зміг відповісти, як така маленька Україна протистоїть величезній РФ.

Росіяни повторно потрапляють у полон

Раніше ЗСУ вдруге взяли у полон двох окупантів, яких тільки обміняли й повернули Росії.  Це - Олександр Фоменко з Таганрога і Руслан Вальяшин. Це свідчить про те, що у Росії триває шалене доукомплектування живою силою.

Вас також можуть зацікавити новини: