Голл звільнили / фото департаменту поліції Ла-Верна

В одруженої офіцерки американського штату Теннесі Меган Голл були бурхливі сексуальні стосунки з шістьма колегами-чоловіками. Їхні взаємини включали обмін відвертими фотографіями, оральний секс із двома колегами у поліцейському відділку й інші сексуальні дії під час роботи.

Як повідомляє видання Daily Star, жінку та ще чотирьох офіцерів звільнили, а ще двоє були відсторонені. Так, інтимні зв'язки у жінки-копа з колегами були у готельних номерах, у будинках офіцерів, на човні, під час чергування у відділку, у тренажерному залі.

Відверта поведінка призвела до звільнення самої Голл, сержанта Льюїса Пауелла, офіцера Хуана Луго, сержанта Тай МакГоуан та детектива Сенекі Шіллдс. Ще двоє офіцерів, Патріх Маліокко та Ларрі Холледей зберегли свої посади, але були відсторонені від роботи.

Відео дня

Про авантюри стало відомо після того, як мер міста Ла-Верн Джейсон Коул отримав попередження про те, що Голл займалася сексом утрьох із Маліокко та його дружиною.

Поліцейська стверджує, що перебуває у відкритому шлюбі. Колеги жінки розповіли, що бачили, як Голл під впливом алкоголю зняла сорочку під час вечірки. 

Директор відділу кадрів Ендрю Паттон, який написав звіт і провів розслідування, застосував щодо згаданих правоохоронців різні покарання за "сексуальні дії під час виконання службових обов’язків, сексуальні домагання, поведінку, яка не відповідає офіцеру, і брехню під час розслідування".

"Порнографія та еротичні фотографії на робочому місці - форми сексуальних домагань. Це образливо, недоречно та може створити ворожу робочу атмосферу для інших працівників", – йдеться у звіті.

Які курйозні секс-історії траплялися в Україні

В Одесі чоловік та жінка вдалися до "непристойного дійства" в одному з закладів відпочинку. Їх зняли на відео, на якому можна побачити, що вони займаються оральним сексом. При цьому чоловік курить кальян, а жінка стоїть перед ним на колінах. Їм видали повістки до територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки. Суд відпустив їх під домашній арешт.

У Києві пара віддалася плотським утіхам на балконі багатоповерхівки під час однієї з ранкових повітряних тривог. Курйозний випадок був зафіксований на Печерську.

Вас також можуть зацікавити новини: