Відшукайте горобця на фото / Колаж УНІАН / фото ua.depositphotos.com, УНІАН

Ми щодня дивимося в мережі на велику кількість фотографій, але чи завжди бачимо все, що на них зображено? Звісно, більшість з них не потребують від нас особливої уважності, однак лише не тоді, коли мова йде про оптичні ілюзії.

Сьогодні УНІАН підготував для вас головоломку з пошуку по фото. Для її вирішення необхідно задіяти всю вашу уважність та спостережливість. Крім того, якщо ви хочете бути одним з перших, то маєте впоратися з нею всього за 10 секунд.

На фото нижче можна побачити яскраві клумби у парку. Окрім звичайних квітів, які створюють орігінальний візерунок, на знімку є зелені скульптури "садівників". Спробуйте відшукати серед них маленького горобця.

Відео дня
фото УНІАН

Якщо ви не встигли знайти горобця за визначений час, то спробуйте приділити більше уваги деталям фото та наблизити його.

Правильна відповідь:

Птах ховався на видноті - його можна знайти на садовій лійці, яку тримає скульптура по центру фотографії.

фото УНІАН

Інші цікаві головоломки для читачів УНІАН:

Раніше ми публікували дуже складну фотоілюзію, яка вводить оману не лише зір, а й розум. Спробуйте впоратися з нею просто зараз.

Також пропонуємо розв'язати більш легку оптичну ілюзію, яка виникла випадково  - в об'єктив камери попав звичайний дрізд, який дуже майстерно вміє маскуватися.

Вас також можуть зацікавити новини: