Пасажири були шоковані відстанню між літаками / скриншот з відео

Пілот шокував пасажирів літака, показуючи, наскільки зайняте небо на висоті 36 000 футів.

Пілот, який опублікував пост в TikTok під ніком @flyhigh738, зняв вид з кабіни, на якому видно блакитне небо та хмари. Над відео було написано:"Коли ти подорожуєш на літаку і думаєш, що небо таке велике, що ти там один".

"Насправді ви майже завжди літаєте так близько до інших літаків, оскільки ми більшу частину часу дотримуємося стандартнів повітряних трас, свого роду як автомагістралі в небі", - говорить автор відео.

На відео зазначено, що літаки, які потрапили в кадр, знаходилися лише в 1000 футах або 300 метрах один від одного. "Красиво, чи не так?",- сказав голос за кадром, але дехто не погодився з цим спостереженням.

У коментарях до відео багато людей були шоковані відстанню між літаками, а один з них прокоментував: "Це безумство, як ми довіряємо своє життя людям, яких ніколи не зустрічали, і машинам, про які ми нічого не знаємо?" Хтось інший запитав: "Чи є у літаків гудки?" Інший пожартував:"Розмовляєте по телефону під час водіння? Три бали у ваших правах, сер".

"Інформація, яку мені не потрібно було знати", — написав інший. "Страшно і вражаюче". Користувач TikToker прокоментував: "Літаю усе своє життя, але чим старшим я стаю, тим більш неприродним мені здається політ по повітрю на висоті 35 000 футів в трубі. Дивно, я знаю". "І ви не блимаєте один одному фарами, як далекобійники, автобуси й т. ін.!?",- написав цікавий флаєр, і пілот відповів: "Іноді робимо, але вночі!

Інциденти в літаку

Розлючений пасажир літака "бридко" помстився сусідові, який постійно чіпав його крісло. Пасажир облизав пальці і поклав їх на руку надокучливого сусіда.

Чоловікові аплодували в літаку, коли через його скарги висадили пасажира. Чоловік повідомив стюардесі про те, що інший пасажир поводився некоректно по відношенню до двох жінок.

Бортпровідниця зізналася, що не так з їжею в літаку. Смак їжі на висоті в багато тисяч метрів відчувається не так, як зазвичай.

Вас також можуть зацікавити новини: