Путіну дали принизливу кличку / скріншот

У мережі з'явилася інформація, що лідер Китаю Сі Цзіньпін дав прізвисько президенту РФ Володимиру Путіну. Він його називає "щеня", а тепер деякі трохи вдосконалили це прізвисько.

Про це пише Телеграм-канал Generall SVR. Його нібито веде колишній генерал СЗР (Служби зовнішньої розвідки РФ), який володіє інформацією, недоступною громадськості. Також цей канал вважають пов'язаним з політологом Валерієм Солов'єм.

Автори тг-каналу стверджують, що особиста неприязнь Путіна до Сі Цзіньпіна, яка проявилася після відмови Китаю у військовій допомозі РФ вже після проваленого початку війни, в Китаї добре відома. Главу РФ у відповідь нібито просто зневажають і дають йому це зрозуміти всіма доступними способами.

Відео дня

"Найгірше для Путіна те, що він тепер постійно очікує "ніж у спину" від китайських товаришів, і, ймовірно, саме цього і дочекається. Сі Цзіньпін дав прізвисько Путіну "щеня", а тепер до цього прізвиська ще додають "без зубів", - йдеться в повідомленні.

Як у дитинстві називали Путіна

Раніше психолог Олена Шершнева заявила, що Володимир Путін став диктатором і вбивцею через вплив дитячих травм. Вона розповіла, що він був настільки непомітним, що однокурсники й викладачі інституту не пам'ятають майбутнього президента РФ. Його називали "недопалок" і "бліда моль".

Можливо, саме тому у російського диктатора постійно прогресують манія величі та психопатія.

Вас також можуть зацікавити новини: