Названо правила багатих людей / фото ua.depositphotos.com

Колишній трейдер з Волл-стріт і засновник феномену фінансового капіталу Your Rich BFF Вівіан Ту, що заробив свій перший мільйон у 27 років, озвучив 4 непопулярних правила, яких дотримуються багаті люди, передає CNBC.

Правила багатих людей

За словами експерта, коли він почав свою кар'єру на Волл-стріт, то зрозумів, що надбагаті люди менше стурбовані економією та заощадженнями, а більше зосереджені на інвестуванні й збільшенні свого багатства.

Спостерігаючи та навчаючись на їхніх звичках, Вівіан Ту заробив свій перший мільйон до 27 років. Й зараз він розкрив чотири непопулярні правила, яких дотримуються багаті люди:

Відео дня

Не турбуйтеся про те, щоб справити враження на людей. Багаті люди вкладають більшу частину своєї купівельної спроможності у придбання активів (того, що приносить їм гроші з часом), а не пасивів (того, що з часом коштує їм грошей). Їм байдуже, що ви думаєте про них і чи вражені ви.

Майте мислення достатку. У багатьох людей мислення дефіциту - постійне відчуття, що "нам ніколи не буде достатньо грошей, що ми перебуваємо за крок від катастрофи і нам потрібно збирати кожну копійку". У багатих людей мислення достатку. Оскільки вони знають, що зможуть подбати про свої рахунки, вони не хвилюються. Це дає їм свободу вирішувати, що вони хочуть робити зі своїм часом, а не зосереджуватися лише на тому, що їм потрібно зробити, щоб вижити.

Думайте про довгострокову перспективу. Багаті люди розуміють, що іноді на все потрібен час, і вони раді чекати. Вони королі та королеви відкладеного задоволення.

Діліться і міняйтеся. Багаті люди мислять стратегічно і дивляться у майбутнє, вони розуміють, що коли вони відкрито діляться своїми знаннями, інші люди будуть більш схильні ділитися тим, що знають самі. Це ще одна цінна форма валюти.

Раніше УНІАН писав, які 8 дій під час обіду роблять невдахи.

Вас також можуть зацікавити новини: