Як зберігати молодість духу / фото УНІАН

Існує величезна різниця між просто літньою людиною та старою з молодим духом. Ця різниця зводиться до способу життя. Деякі люди просто дозволяють віку трапитися з ними, в той час як інші залишаються яскравими і життєрадісними, незалежно від кількості свічок на їх святковому торті, пише HackSpirit.

Ось дев'ять видів діяльності, якими часто займаються люди, які зберігають молодість до старості:

Фізична активність. Регулярні фізичні вправи - один із секретів молодості. Він підвищує рівень енергії, покращує настрій і підтримує тіло у формі.

Відео дня

Навчання протягом усього життя. Навчання не припиняється разом з отриманням формальної освіти. Постійно прагнути розширити свій кругозір, отримати нові навички і бути в курсі змін в світі корисно.

Збереження позитивного настрою. Бачити склянку наполовину повним, навіть коли справи йдуть важко - принцип, який допомагає зберігати молодість духу. Позитивне мислення пов'язане з багатьма перевагами для здоров'я: від зміцнення імунної системи до збільшення тривалості життя.

Підтримка соціальних зв'язків. Соціальні зв'язки не тільки додають радості в життя, але і допомагають зберегти розумові здібності. Це змушує нас спілкуватися, співпереживати і взаємодіяти з навколишнім світом.

Прийняття змін. Зміни - єдина константа в житті, і ті, хто зберігає молодість духу, розуміють це краще, ніж більшість інших.

Жити з вдячністю. Однією з найпрекрасніших рис молодих духом людей є їх здатність цінувати життя у всіх його формах. Вони живуть з глибоким почуттям вдячності.

Переслідування пристрастей. Ті, хто зберігає внутрішню молодість, часто глибоко займаються улюбленою справою.

Практика уважності. Йдеться про те, щоб зосередитись тут і зараз, а не зациклюватися на минулому чи турбуватися про майбутнє.

Хихотіння. Це не просто хвилинне задоволення. Це потужна протиотрута від стресу, болю та конфліктів. Він розслаблює організм, зміцнює імунну систему та запускає вивільнення ендорфінів, природних хімічних речовин, що викликають самопочуття.

Раньше експерт з довголіття вказав, що найважливіше для здоров'я і довгих років життя.

Вас також можуть зацікавити новини: