І лимон, і імбир багаті на антиоксиданти і вітамін С / колаж УНІАН, фото pixabay.com, ua.depositphotos.com

Жінка протягом двох тижнів щодня вранці і ввечері перед сном пила чай з лимоном та імбиром, результат її вразив.

Як пише Express, поєднання лимона і імбиру як спосіб запобігти небажаним сезонні захворювання їй порекомендували низка експертів.

"І лимон, і імбир багаті на антиоксиданти та вітамін С, які можуть допомогти зміцнити імунну систему, - заявив експерт з вітамінів Метт Дюркін. - Вітамін C підтримує вироблення лейкоцитів, необхідних для боротьби з інфекціями".

Відео дня

Він також зазначив, що імбир може допомогти вирішити проблеми з травленням, таких як нудота, розлад шлунку та здуття живота, а також із запаленням.

"У разі щоденного вживання в якості гарячого напою поєднання лимона і імбиру може мати кілька позитивних ефектів. Вони можуть включати поліпшення травлення, підвищення імунітету та потенційне управління вагою. Однак ступінь цих змін може варіюватися від людини до людини", - додав фахівець.

Твердження Метта про користь напою для нашої імунної системи і кишечника підтримала доктор Клер Марі Томас:

"Лимонний сік може допомогти підвищити рівень шлункової кислоти, що важливо для здоров'я кишечника. Якщо ваш шлунок постійно не виробляє достатню кількість шлункової кислоти, це може вплинути на вашу здатність правильно перетравлювати та засвоювати поживні речовини, такі як вітамін В12".

Після отримання таких позитивних відгуків, жінка вирішила приступити до своєрідного "експерименту" і знайшла простий рецепт приготування цілющого напою.

Чай з лимоном і імбиром - простий рецепт

Щоб отримати необхідний напій для зміцнення імунітету, необхідно в чашку вичавити половину лимона, додати нарізаний корінь імбиру і гарячу воду.

Після цього напою потрібно дати настоятися три хвилини, і можна пити.

Рекомендується робити це вранці та ввечері.

Результати"експерименту"

Через два тижні жінка помітила, що здуття живота, які її турбували до цього, помітно припинилися. Однак вона не береться судити, чи дійсно це сталося завдяки чаю.

Що ж стосується сезонних захворювань, то, на її думку, чай з лимоном і імбиром роблять свою справу. Стосовно цього експеримент точно увінчався успіхом, вважає вона.

Раніше УНІАН писав, що дослідники назвали 12 чаїв, яких слід уникати.

Вас також можуть зацікавити новини: