Поведінка може бути відображенням унікального характеру її господаря / колаж УНІАН, фото Pixabay, ua.depositphotos.com

Дресирувальниця собак Кейт Хембрі з Бостона пояснила, чому характер собаки може багато розповісти про особистість та ідентичність його власника, пише Newsweek.

За її словами, поведінка та темперамент домашнього собаки насправді можуть бути прямим відображенням унікального характеру його господаря.

"Особистість розвивається за допомогою генетики та навколишнього середовища, які так чи інакше впливають на навчання, а також на формування характеру собаки. Залежно від конкретного середовища, в якому живе собака, певні риси особистості можуть в кінцевому підсумку відображати риси характеру їхного власника", - сказала Хембрі.

Відео дня

Вона додала, що, наприклад, власник, який надзвичайно активний і цікавиться такими видами діяльності, як піші прогулянки, подорожі та залучає собаку до своїх пригод, може мати домашнього улюбленця з дуже соціальним, енергійним характером.

При цьому наголошується, що, хоча значна частина особистості домшніх собак сформована нами, їхня ідентичність, унікальна і визначена певною породою, також відіграє велику роль.

Хембрі додала, що собаки, які демонструють екстремальну поведінку, частіше успадковують ці риси від своєї породи або з раннього дитинства.

Раніше УНІАН писав, що зооекстрасенс радить не фотографувати тварин без їхнього дозволу.

Вас також можуть зацікавити новини: