Зооекстрасенс радить не фотографувати тварин без дозволу / колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com, скріншот

Зооекстрасенс Ніккі Васконез вчить людей чути голоси своїх тварин. Вона радять обов'язково питати дозволу у своїх вихованців перед тим, як фотографувати їх, пише Mirror.

Ніккі переконана, що власники повинні пояснити своїм тваринам, чому вони хочуть сфотографувати їх, перш ніж тягнутися до камер. Вона стверджує, що улюбленці, як і люди, можуть не хотіти, щоб їх знімали, або ж навпаки - бути в правильному настрої для позування на камеру.

"Наступного разу, коли ви захочете сфотографувати свого улюбленця, перш ніж взяти камеру, запитайте його дозволу і поясніть, чому ви хочете сфотографувати його у цей момент, - заявила Ніккі. - Запитуючи дозволу та пояснюючи, чому вам потрібна фотографія, ви отримаєте інший результат. Я чую це від своїх клієнтів знову і знову. Вони роблять ці два простих кроки, і іноді тварини позують. Але насправді ваша тварина може просто ніколи не хотіти фотографуватися, і ви повинні поважати це".

Відео дня

На її думку, саме таке шанобливе ставлення здатне змінити думку улюбленця, і він буде позувати.

У коментарях користувачі відреагували на заклик Ніккі по-різному: "Я безумовно це помітила! Це правда! Моя собака завжди дивився у протилежний бік, і я почала говорити йому, що дуже важливо, щоб він був на наших сімейних фотографіях, і тепер він так добре позує. Серйозно, я так вражена"; "Так, мої всі поводяться так, ніби вони перебувають у програмі захисту свідків, коли з'являється камера"; "Мені доведеться це спробувати! Я пообіцяв собі, що буду фотографувати її щодня"; "О боже! Це справді спрацювало! Я запитав, пояснив і похвалив свого цуценя. Вона сіла прямо переді мною і дивилася в камеру, поки я не закінчив".

Раніше УНІАН писав, як кінолог назвав три породи собак, які б ніколи собі не придбав.

Вас також можуть зацікавити новини: