Порода вашого собаки багато що розповість про ваш характер / Колаж УНІАН, фото Rebecca Scholz / Pixabay, wikimedia.org

Порода вашого собаки може багато чого розповісти про ваш характер. Чи любите ви спілкування, чи розумієтеся на моді, чи хочете виділитися з натовпу - все це можна дізнатися, подивившись на вашого улюбленця. Про це у своєму ролику в TikTok розповів експерт із собак МакКенна.

Що стосується власників шнауцерів, МакКенна каже, що у вас, імовірно, "сильна" особистість, оскільки ці собаки досить "владні". Маккенна також припускає, що власники такого собаки найімовірніше - лідери в індустрії моди.

Шетландська вівчарка, вона ж шелті - "приголомшлива слухачка" і "дуже слухняна". За словами експерта, якщо у вас є собака цієї породи, найімовірніше, ви дуже чуйні і є тією людиною, якій друзі телефонують, коли їм потрібна порада.

Відео дня

Що стосується німецького короткошерстого пойнтера, МакКенна визнає, що їй доводилося працювати з дуже небагатьма собаками, які поводилися добре. Якщо у вас є робочий собака цієї породи, експерт вважає, що ви, ймовірно, хочете створити враження, що ви любите природу.

Власники собак, які обирають добермана, зазвичай полюють за "крутим на вигляд" собакою, у якого в глибині душі м'яке серце, вважає Маккенна. 

Власники далматинців же, зазначає експерт, люблять виділятися з натовпу. "Ваш собака відповідає вашому унікальному індивідуалізму", - каже вона.

Що стосується власників бернських зенненхундів, експертка припускає, що ви, імовірно, є шанувальником серіалів "Офіс" або "Друзі", завжди розслаблені та маєте чудове почуття гумору.

Щодо бордер-коллі, то, на думку експерта, ви завели цього собаку для того, щоб він "любив вас і тільки вас".

Раніше УНІАН розповідав про топ-10 порід собак, які люблять погавкати, тож їх краще не заводити у квартирі, щоб не злити сусідів.

Вас також можуть зацікавити новини: