Великий показав обурення Соловйова / скріншот

Зірка "Кварталу" Юрій Великий показав нову пародію. На цей раз він висміяв "агонію" РФ через те, що президент України Володимир Зеленський вперше з початку повномасштабної війни провів телефонну розмову з лідером КНР Сі Цзіньпіном.

Комік приміряв на себе образ російського пропагандиста Володимира Соловйова і показав його істерику. Відео з новою пародією він вже розмістив на YouTube.

"Тут днями сталася одна дуже неприємна ситуація. Я маю на увазі ту саму телефонну розмову товариша Сі з його новим товаришем. Це як називається? Дякую за ніж у спину!" - спародіював пропагандиста Великий.

Він пожартував, що для РФ це стало плювком в обличчя і "підлим китайським проникненням". Великий також показав обурення Соловйова через те, що РФ "недолобизала" Сі.

"Ти хоч розумієш, що заради всього цього Путіну довелося зі свого бункера вилазити, з триденним запасом валіз", - озвучив "претензії" Соловйова гуморист.

Пародія Юрія Великого на Соловйова - відео

Реакція коментаторів

Користувачі оцінили нову пародію Великого. Вони пишуть, що комік вдало показав істерику пропагандиста. На думку коментаторів, саме такий вигляд має "агонія" РФ. Вони пишуть:

  • "Хочу побачити, як Соловйов почне розповідати, як Путін всіх обдурив, а він взагалі-то завжди Зеленського любив"
  • "Той самий випадок, коли пародія краща за оригінал"
  • "Юрій! Ви робите велику помилку! Ви зображуєте персонажів набагато розумнішими, ніж вони є насправді!".

Нагадаємо, раніше Великий показував пародію на Гіркіна і "пройшовся" по Кіркорову.

Вас також можуть зацікавити новини: