Комік показав, як терорист відреагував на написаний проти нього донос в РФ / скріншот

Зірка "Кварталу" Юрій Великий висміяв російського терориста Ігоря Гіркіна (Стрєлкова). Він спародіював його чергове "ниття" і вдало пожартував про пропагандистку Маргариту Симоньян, а також про путініста Філіпа Кіркорова.

"І взагалі, чому взялися тільки за мене? А решта? Пропагандистка ця наша - Симоньяна Маргарин, абсолютна алкоголічка, на початку голосніше за всіх кричала, що ми візьмемо Київ за три дні. А за фактом, ми за три дні взяли те, що вона кілька разів може взяти за одну ніч", - заявив Великий, пародіюючи слова Гіркіна.

Комік показав, як терорист відреагував на написаний проти нього донос в РФ. Великий пожартував про те, як Гіркін намагався "скинути" провину на інших пропагандистів.

"Ну і повертаючись до "дискредитації нашої армії", я вважаю, що залучати, в першу чергу, потрібно Кіркорова. Який, за його словами, "заради збереження миру, збирається піти в колготках на передову". На вашу думку такий вигляд повинна мати друга армія світу? В колготках? Це що ще за російський колготир?.. Чи цей Бедросович думає, що там на передку зараз катастрофічна нестача Бедросовичів? Так їх там вистачає. Може, він там хоче в своїх колготках підняти бойовий дух серед кадировців і вагнерівців? Думаю, у них обов'язково щось підніметься, але це буде точно не дух", - пожартував Великий.

Також гуморист, пародіюючи Гіркіна, розповів про те, яким у Кіркорова був би позивний на фронті. За словами Великого, путініста можна було б називати "болгарським перчиком в колготках".

Пародія Великого на Гіркіна і жарти про Кіркорова - відео

Реакція коментаторів

Користувачі пишуть, що нова пародія вийшла дуже смішною. Коментатори називають Великого "майстром перевтілення". Також вони пишуть:

  • "Пощастило Гіркіну, його вже кожна собака знає, завдяки Юрі"
  • "Це можна розбирати на цитати! Слава талантам України!"
  • "Про Кіркорова сміюся вголос! Це ж треба так, кожне слово в точку!".

Нагадаємо, раніше Кіркоров заявив, що готовий відправитися на фронт. Путініст раптово заговорив про мир і зазначив, що може піти на війну навіть у колготках.

Вас також можуть зацікавити новини: