
Приготувати смачний домашній соус для пасти насправді зовсім не складно, і всі інгредієнти для ідеальної страви точно є у вас у холодильнику. Шеф-кухар Шиві Рамутар поділилася з The Mirror своїм рецептом соусу за кілька простих кроків із "секретним" інгредієнтом. Тож краще не купуйте готовий соус, а спробуйте приготувати його за цим рецептом.
Шеф-кухар розповіла, що поряд зі звичайними помідорами і травами, з яких готують соус для пасти, "секретним" інгредієнтом для отримання ідеального смаку є олія.
Вона пояснила, що обсмажує цибулю для соусу на вершковому маслі, тож вона стає карамелізованою, золотистою і дуже солодкою, - це надає готовій страві "райського смаку".
Спосіб приготування простого соусу для пасти:
- Крупно наріжте цибулину й обсмажте на вершковому маслі (приблизно столова ложка).
- Залиште на 10 хвилин на найслабшому вогні з дрібкою солі, щоб цибуля майже карамелізувалася.
- Додайте одну банку консервованих помідорів.
- Можна додати оливкову олію, сушений орегано або свіжий базилік та трохи пластівців чилі.
- Залиште трохи потушкуватися.
- Кислота помідорів буде чудово поєднуватися з карамелізованою цибулею.
Зверніть увагу також на інші наші рецепти. Наприклад, можете спробувати приготувати смачний брауні з секретним інгредієнтом, який підвищить рівень білка.
Також рекомендуємо приготувати смачну вершкову пасту з куркою за 15 хвилин.