Часто залишається декілька шматків курки, які вже не хочеться просто так доїдати. У цьому випадку чудово підійде цей рецепт пасти.
Як пише BBC Good Food, цієї порції достатньо для двох людей, а на приготування піде менше 15 хвилин.
"Це натхненно приємними смаками традиційних начинок для курячих пирогів. Ця легка вершкова куряча паста ідеально підходить для використання залишків смаженої курки", - зазначається у рецепті.
Для його приготування можна обрати будь-які макарони. Список продуктів виглядає наступним чином:
- макарони - 180 г;
- залишки смаженої чи запеченої курки - 150 г;
- борошно - 1 ст.л.;
- вершкове масло - великий шматочок;
- гриби - 8 шт.;
- ріпчаста цибуля - половинка;
- вершки - 1,5 ст.л.;
- сіль і перець.
Відваріть макарони в підсоленій воді. У цей час приготуйте соус. Курку поріжте на маленькі шматочки. Додайте до неї борошно та приправте спеціями. На сковорідці розтопіть масло. Туди додайте гриби та цибулю. Обсмажуйте п’ять хвилин.
Зменшіть вогонь, додайте курку і перемішайте. Коли вона прогріється, додайте вершки і приправте за смаком.
Злийте пасту, залишивши шість-вісім столових ложок води. Перемістіть макарони до соусу і поступово додавайте воду від пасти, поки не отримаєте бажану консистенцію.
Що ще можна приготувати
Раніше УНІАН розповідав, як приготувати тирамісу у домашніх умовах.
Прості рецепти десертів - це справжня знахідка. Лимонний бісквіт Меррі Беррі є одним з таких.
Картопля з куркою - це дуже проста та ситна страва, яку легко приготувати й нагодувати всю сім'ю. Її можна зробити в одній каструлі.