Сусід влаштував "пекло" через мотузку для білизни, яка робить район дешевим, йому помстилися / колаж УНІАН, фото depositphotos.com

Коли настає тепла погода чоловік сушить білизну на вулиці, адже це дозволяє значно економити електроенергію. За його словами, п'ять речей на вулиці висохнуть за півдня, до того ж білизна пахне краще, ніж після машинного сушіння.

"Коли я стрижу газон і вивішую одяг, свіжоскошена трава та вітерець надають простирадлам чудовий аромат. Наш одяг служить довше і виглядає краще. Ми як і раніше економно користуємося сушаркою, якщо одяг потрібен терміново. Взимку або в дощ я сушу одяг у підвалі. Мені подобається "зелений" аспект усього цього", - додав він.

Одного разу, розвісивши білизну, він знайшов записку від розгніваного сусіда, яку прикріпили до дверей.

Відео дня

"Ви робите цей район схожим на "третій світ", як ніби тут живуть сільські жителі, ваш одяг - це більмо на оці, яке знижує вартість нерухомості, його можуть побачити потенційні покупці житла. Ви повинні використовувати сушарку для одягу, як нормальні цивілізовані люди", - зазначалося в посланні.

За його словами, докучливий сусід переїхав в селище з району житлової асоціації, де постанова забороняє мотузки для білизни. Намагаючись зрозуміти цю точку зору, він додав: "Єдине, що я можу зрозуміти, - це спіднє моєї дружини. Вона пишногруда і носить "яскраві" кольори, тому червоний смугастий бюстгальтер з великими чашками або мереживні стрінги напевно видно. Якщо Victoria's Secret демонструє нижню білизну на манекені, а жінки можуть носити купальники на пляжі, чому виникає проблема вивішувати білизну на відкритому повітрі? Це навіть не справжня жінка, яка демонструє шкіру, це білизна без тіла! Невже ці діти настільки вразливі, що трусиків на мотузці для білизни досить, щоб їх розбестити. А як щодо чоловічого спіднього, чи можна виставляти напоказ мої боксери? Я міг би повісити спіднє вдома, але ніколи не думав, що люди такі ханжі. Моя дружина ніколи не вимагала, щоб її спіднє сушилася в приміщенні".

Зрештою чоловік показав записку іншим своїм сусідам, які на знак солідарності почали сушити білизну на вулиці. "Так мій одяг розбестив всю округу. Це мотузка для білизни, а не побита машина на газоні", - додав він.

Раніше УНІАН писав, що мешканка Великобританії була дещо здивована, тому що її нові сусіди почали розвішувати свою випрану білизну на загальному паркані, що розділяє два окремих маєтки.

Вас також можуть зацікавити новини: