Міняти ковдру на теплу слід 7 жовтня / фото ua.depositphotos.com

Хоча попереду ще кілька теплих вечорів, можливо, настав час подумати про розпакування зимової ковдри перед настанням холодних ночей. На щастя, експерт розповів, коли вам слід переключитися на більш теплу ковдру, пише Mirror.

Якщо ви людина, яка чергує літню та зимову ковдру, вам, мабуть, цікаво, коли найкращий час діставати теплу постільну білизну. 

Деякі любителі тепла, можливо, вже змінили ковдри. Але для решти з нас експерт виніс свій вердикт. За словами фахівця зі сну Джеймса Хіггінса, 7 жовтня - це саме той день, коли вам варто змінити літню ковдру.

Відео дня

Як генеральний директор Ethical Bedding, Джеймс знає щось про сон і вважає, що жовтень - найкращий місяць для підготовки до майбутньої зими. Експерт пояснив, що саме в другий тиждень жовтня зазвичай відбувається значне зниження температури. 

"У 2021 році температура знизилася на 27%, а в 2022 році ми зазнали приголомшливого падіння температури на 45%. Грунтуючись на цих цифрах і історичних погодних умовах, ми б порадили людям змінити постільну білизну в другі вихідні місяця, тобто в суботу, 7 жовтня", - сказав він.

Погода у вересні - прогноз

За даними Укргідрометцентру, цього року вересень в Україні буде теплим. Середня за місяць температура очікується на рівні 15-19° тепла, що вище норми на 1-2 градуси.

Вас також можуть зацікавити новини: