Ворона ховається біля іншого птаха / колаж УНІАН, фото creepypasta.wikia.com, УНІАН

У новій оптична ілюзія глядачам доведеться змагатися з часом, оскільки їм було доручено виявити маленьку пташку менш ніж за 10 секунд.

Очі кидаються по ілюзії, намагаючись знайти птаха, що ховається серед пшениці. Але десь на картинці зображена ворона. У неї сплющений лоб і загострений дзьоб.

Враховуючи характеристики, глядачі з орлиним оком зможуть знайти птаха. Якщо ви знайшли його протягом 10 секунд, ви, можливо, зможете похвалитися своїм пильним зором. Читачам, які відчувають труднощі, не слід боятися, оскільки допомога на шляху.

Відео дня
Ворона ховається в полі / колаж УНІАН, фото УНІАН

Тим, у кого виникли труднощі, слід зосередитися на лівій стороні зображення і почати його сканувати. Звідси вони повинні помітити дзьоб птаха, що стирчить з-за соломи.

Можна помітити ворону, що визирає з-за соломи в лівій частині картинки / колаж УНІАН, фото УНІАН

Свіжі оптичні ілюзії-Перевірте свої здібності

Можливо, ви маєте "суперсилу" - високий рівень інтелекту, але навіть про це не здогадуєтеся, тоді варто перевірити свій IQ дуже швидким способом - спробуйте впоратися за 15 секунд з оптичною ілюзією на Хеллоуїн 2023.

Ви справжній геній, якщо зможете впоратися вчасно з оптичною ілюзією, на якій серед капкейків потрібно дуже швидко знайти відмінно замаскованого кота.

Вас також можуть зацікавити новини: