Спробуйте максимально швидко знайти кота на малюнку / колаж УНІАН з малюнку jagranjosh.com та фото Christelle, Pixabay

Ви справжній геній, якщо зможете впоратися вчасно з оптичною ілюзією, на якій серед капкейків потрібно дуже швидко знайти добряче замаскованого кота.

З цим завданням здатна впоратися невелика кількість людей - потрібно бути неймовірно уважними до деталей й мати гострий зір. Лише справжній геній зможе знайти замаскованого кота менш ніж за 8 секунд, йдеться на jagranjosh.com.

"Кіт ідеально замаскований серед капкейків, тож вам потрібно буде докласти всіх зусиль, щоб його знайти. Зверніть увагу на тонкі відмінності в кольорі, формі та текстурі", - зазначається на сайті.

Відео дня
Знайдіть кота на оптичній ілюзії за 8 секунд / малюнок jagranjosh.com

Можливо, для того, щоб завершити пошуки швидше, вам знадобиться збільшити масштаб малюнку - тоді мерщій це зробіть.

Не забувайте, що це дуже складна оптична ілюзія, тому не засмучуйтеся, якщо за відведений час з нею не впоралися. Варто просто дати собі більше часу - і ви обов'язково знайдете замасковану тварину.

Зараз ми покажемо вам, де ж на малюнку серед капкейків був кіт.

Кіт "ховався" недалеко від центру оптичної ілюзії / малюнок jagranjosh.com

Таку цікаву головоломку опублікували раніше до свята Хелловін 2023

Угорський художник Гергей Дудаш створив малюнок-головоломку, на якому серед скелетів та гарбузів з різними гримасами потрібно дуже швидко знайти захованого привида.

Варто зазначити, що за 15 секунд з цим задання зможуть впоратися лише люди, які мають "суперсилу" - високий рівень інтелекту.

Вас також можуть зацікавити новини: