Цю головоломку з буквою "щ" може вирішити обмежене число геніїв / Колаж УНІАН, фото УНІАН, фото ua.depositphotos.com

Цю головоломку може вирішити обмежена кількість людей з високим IQ - треба знайти дивну букву за 11 секунд. Перевір, раптом саме ти геній.

УНІАН пропонує зображення з нейтральним блакитним тлом, на якому виразним шрифтом рядком стоять літери "щ" - однак одна з них чимось відрізняється. Попереджаємо, такі оптичні ілюзії вимагають від мозку правильно розрізнити дуже схожі стимули, тож в реальності задача буде складнішою, аніж може здатися.

Такі зображення здатні швидко і правильно зчитати люди з гарною зоровою пам'яттю та спостережливістю. Якщо готові протестувати себе, відкидаємо паніку і хвилювання, ставимо таймер, щоб вкластися у час, та розпочинаємо:

Відео дня

На зображенні 13 рядків з буквою "щ", знайди серед них дивну

Десь там сховалася наша буква "щ" / Колаж УНІАН

Пам'ятаємо, подібні задачі потрібні для того, щоб натренувати власні зорові функції та уважність. Тож якщо потрібна буква не відшукалася, забуваємо про обмеження у часі та просто намагаємося виконати квест. Радимо кілька хвилин просто дивитися на зображення, щоб звикло око. Далі потрібне швидше знайдеться.

Ось, де сховалася потрібна буква

Ми розташували дивну "щ" у 5 рядку зверху - це "ш"  / Колаж УНІАН

Радимо виконувати такі вправи частіше. Можна навіть вирішувати їх у компанії з друзями - ця розвага стане чудовим доповненням спільних посиденьок.

Оптичні ілюзії для геніїв

Пропонуємо свіжу підбірку нових оптичних ілюзій для геніїв. В арсеналі - складне зображення з чайками, де слід знайти жабу за 7 секунд. Око плутає одноманітна сіра палітра, тож засучіть рукави, ви можете спітніти від цього розумового штурму.

Ще одна потужна головоломка - задачка з червоними машинами. Вони чимось нагадують ілюзію з "Ш" - там також об'єкти стоять вряд і слід побачити "дивне". Чи під силу це вам - радимо пересвідчитися. 

Вас також можуть зацікавити новини: