Туристи виявили в орендованій квартирі дивний перелік правил / колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com, reddit.com

Туристи, що винайняли приватне помешкання через сервіс Airbnb, розповіли про дивні правила користування кухнею, які власник житла встановив для гостей. Про абсурдні вимоги орендодавця мандрівники розповіли на популярному форумі Reddit. 

Коли мандрівники прибули до винайнятого приміщення, вони знайшли на кухонному столі вичерпний список правил, надрукований на аркуші А4. Деякі правила відверто збивали з пантелику.

Так, з незрозумілих причин використання посуду було обмежено: "Потрібно використовувати одну тарілку та одну склянку на прийом їжі", — написано в правилах. Причому мити посуд чомусь треба було саме вручну, хоча на кухні була посудомийна машина.

Відео дня

Але при цьому ж власник окремо зазначив, що посудомийну машину не можна використовувати в "години тиші", тобто з 13:00 до 14:30 та з 22:00 до 9:30.

Далі в записці зазначалося: "Ми мали численні скарги на шум і вирішили дотримуватися умов тиші, не використовуючи основну електроніку".

Одним із зазначених правил було те, що гостям заборонено "гнути ложки". Щодо їжі, то від гостей вимагалося щодня купувати свіжі продукти. Ще одне дивне правило забороняло зберігати продукти в холодильнику "більше 16 годин" з "санітарних міркувань".

Чи не найбільш тривожним було правило щодо питної води. "Вода з-під крана в порядку", — було написано в списку, а дрібним шрифтом під ним додано "пийте на свій страх і ризик". 

reddit.com

Користувачі форуму теж були збентежені настільки абсурдними правилами власника помешкання.

"Я не почувався б комфортно в цьому будинку. Мені здається, що ти весь час був би на межі", – написав один з них. 

Інший дописувач пожартував: "Якою є політика Airbnb щодо відшкодування "випадково заброньованого проживання у невротичного господаря"?"

Також у коментарях люди відзначали, що посудомийні машини не настільки шумні, щоб це заважало сусідам.

"Я працюю у в’язниці, а у них є ПРОМИСЛОВА посудомийна машина, і я можу стояти поруч зі своїм колегою і нормально розмовляти", – зазначив один із користувачів форуму.

Як раніше писав УНІАН, оренда житла на Airbnb до певної міри є лотереєю. Ти ніколи не знаєш, що насправді отримаєш, доки не зайдеш у винайняте приміщення. Користувачі Reddit показали, наскільки великою буває різниця між фото в оголошенні і реальним виглядом кімнати.

Вас також можуть зацікавити новини: