В Італії необхідно компостувати проїзні на транспорт / фото ua.depositphotos.com

Туристка зробила попередження іншим мандрівникам після того, як їй був виписаний великий штраф за порушення одного важливого закону в Італії.

"Нас оштрафували на 80 євро, як тільки ми прибули до Італії. Не робіть цієї помилки", – повідомила у відео на своїй сторінці в Instagram користувачка під ніком leonoratraveldiary.

Дівчина пояснила, що, користуючись будь-яким громадським транспортом в Італії, всім пасажирам необхідно прокомпостувати проїзні квитки в спеціальних автоматах після їхньої покупки, перш ніж заходити у вагон поїзда або в автобус.

"На вокзалах – це зелений автомат, в автобусах – жовтий", – додала вона.

Інші важливі правила для туристів в Італії

Раніше туристам нагадали, що в Італії всі відвідувачі громадських басейнів зобов'язані носити шапочки для плавання, в іншому випадку їх можуть просто туди не пустити.

Тим часом, в рибальському містечку Портофіно в провінції Генуя вирішили ввести штрафи в 275 євро для туристів, які "тиняються без діла" або занадто довго затримуються заради фото на популярних локаціях. 

Крім того, влада Італії запропонувала штрафувати на суму від 10 тисяч до 60 тисяч євро людей, які завдають шкоди пам'ятникам або іншим культурним об'єктам.

Вас також можуть зацікавити новини:

Читайте свіжі новини туризму, шукайте ідеї для подорожей і дивіться мальовничі фото з усього світу на Телеграм-канал УНІАН.Туризм.