Заняття йоги налякало перехожих / фото pixabay.com

У Лінкольнширі перехожі викликали поліцейських на заняття йоги, прийнявши медитацію за масове ритуальне вбивство. Про це пише The Washington Post.

Тренер Міллі Лоуз проводить заняття йоги в місцевій їдальні. Того дня вони близько години практикували різні асани, після чого завершили заняття шавасаною, яку називають "позою трупа". В цей час тренер стукала в шаманський барабан в кімнаті, освітленій лише золотистим сяйвом свічок.

Пара, яка вигулювала собаку біля входу в будівлю, побачила їх у вікно і злякалася. "Вони повідомили в поліцію, що бачили, як хтось ходить по кімнаті, освітленій свічками, а на підлозі лежать мертві люди. Пара вирішила, що це якесь ритуальне масове вбивство", - розповіла тренерка.

Відео дня

Поліцейські прибули у вже порожнє кафе, адміністрація подякувала їм за "оперативне реагування". Правоохоронці кажуть, що дзвінок був зроблений "з добрими намірами".

"Оскільки був захід і темно, я думаю, що все, що вони могли побачити, - це тіньові фігури людей, що лежать на підлозі з закритими очима", - розповіла Лоус.

Інші курйозні історії:

Раніше в мережі опублікували історію пенсіонерів, з якими несправедливо вчинив новий сусід. Їх друг знайшов спосіб помститися чоловікові.

А берегова охорона Сполучених Штатів Америки затримала чоловіка, який захотів перетнути Атлантичний океан за допомогою величезного "колеса для хом'яка"

Вас також можуть зацікавити новини: