Галасливі діти у дворі заважали чоловіку спати / колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com

Життя в щільній міській забудові може означати, що ви маєте звикнути до шуму навколо себе та інших витівок сусідів. Адже ви мало що можете зробити, навіть якщо вас це дуже дратує. Особливо неприємно, коли ви просто хочете відпочити на вихідних, але сусіди мають інші плани.

Один домовласник вирішив дрібно помститися сусідським дітям, які надто полюбляли галасувати рано вранці і заважали йому нормально виспатися. Своєю не надто зрілою витівкою чоловік похизувався на форумі Reddit.

"Отже, була неділя. Я повернувся з вечірки в суботу, будучи дуже втомленим. І ті діти пішли у садок і почали кричати о 8 ранку", – поскаржився він у своє виправдання.

Відео дня

Чоловік розповів, що взяв монету номіналом у 2 євро і приклеїв її прямо перед дитячої гіркою на тому місці, де дітлахи одразу її побачать. Протягом наступних двох годин діти намагалися відколупати приклєну монету, аби розбагатіти на ці 2 євро. Але все дарма.

"Їхні відчайдушні крики та плач були музикою для моїх вух. Вони отримали гроші? Ні. Я не пишався собою, але це лайно було смішним. Звичайно, вони все ще галасують вранці, але я отримав те, чого хотів", – розповів чоловік, уточнивши, що пізніше монету він сам відколупав, скориставшись ножем.

У коментарях люди розділилися: одні вважали, що це смішно, а інші казали, що незадоволений містянин був не правий. Один користувач форуму зазначив, що 8 ранку – це не так вже й рано, тож діти мають повне право гратися в саду. 

"Ви могли втомився від вечірки напередодні ввечері, але це ваша справа. Беруші недорогі, багато з них коштують близько 2 євро", – зазначив користувач.

Як писав УНІАН, люди нерідко вдаються до дрібної помсти, коли оточуючі якимось чином їм заважають, але на порушення закону їхні дії не тягнуть. Наприклад, ми розповідали, що жінка за кілька годин до весілля отримала анонімне повідомлення, після якого вирішила помститися нареченому.

В іншому випадку дівчина вирішила помститися бойфренду після того, як він влаштував їй "пранк". Те, що він утнув, не піддається жодній логіці.

Вас також можуть зацікавити новини: