Приватний детектив назвав ознаки того, що ваш партнер зраджує / колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com

Невірність чи зрада можуть мати руйнівний вплив на стосунки, і ніхто б не хотів опинитися у ситуації, коли ваш партнер робить це тривалий час за вашою спиною. Приватний детектив поділився ключовими ознаками, на які варто звернути увагу, якщо побачили "перших ластівок". 

Як розповів виданню The Mirror приватний детектив Джек Чарман, найпоширенішими ознаками зради партнера є надмірний захист особистого телефону, віддаленість і проведення більшості часу поза домом. Також на зраду можуть вказувати такі ознаки:

  • очищення інтернет-історії на домашньому комп'ютері,
  • приховування реквізитів банківського рахунку та телефонних рахунків,
  • партнер не відповідає на телефонні дзвінки чи йде відповідати на текстові повідомлення в іншу кімнату,
  • партнер постійно працює допізна,
  • раптом проводить багато часу в спортзалі,
  • стосунки стали менш інтимними,
  • партнер переводить будь-які звинувачення на вашу адресу. 

За словами приватного детектива, головне для людини – навчитися довіряти своїм інстинктам та подолати страх перед правдою.

Відео дня

"Стільки людей ховають голови в пісок роками. Дехто ніколи не піде, але якщо звернути увагу на ці речі, життя почне рухатися в правильному напрямку", – наголосив він.

Ще одна порада, якою ділиться Джек – придивитися, чи не веде ваш партнер подвійне життя.

"Знову ж таки, це дуже схоже на наведений вище сценарій, але часто суб’єкт має більш соціопатичну поведінку, брехня більша та складніша", – сказав він.

Примітно, що саме підозра партнера у зраді є найпоширенішою причиною звернень людей до приватних детективів. 

Жінка дізналася про зради нареченого напередодні весілля і провчила його

Жінка дізналася про зради свого нареченого, з яким прожила шість років, напередодні довгоочікуваного весілля. Їй написала повідомлення жінка, прикріпивши скріншоти повідомлень від нареченого.  При чому листування було датоване "від кількох місяців до кількох днів тому".

Наречена почувалася ображеною, але на ранок весілля точно знала, що робитиме. Вона оригінально провчила нареченого-зрадника.

Вас також можуть зацікавити новини: