Жінка оригінально провчила нареченого-зрадника / колаж УНІАН, фото УНІАН, ua.depositphotos.com

Жінка дізналася про зради свого нареченого напередодні весілля і вирішила його провчити. Коли всі гості зібралися, щоб послухати їх весільні обітниці, вона виклала всі карти на стіл. 

Як розповіла наречена Body+Soul, вона зачитала замість клятви повідомлення, що викривають нареченого-зрадника. Їх жінка під псевдонімом Кейсі отримала всього за кілька годин до весілля з людиною (його Кейсі згадала під псевдонімом Алекс), за яку дуже хотіла вийти заміж після шести років спільного життя.

"Повідомлення являло собою серію скріншотів з номера, який я не впізнала. У супровідному повідомленні просто говорилося: "Я б не вийшла за нього заміж. А ви?", – написала Кейсі.

Відео дня

У той час наречена та її друзі були шоковані, прочитавши низку викривальних повідомлень, включаючи селфі та скріншоти листування "від кількох місяців до кількох днів тому" між Алексом та іншою жінкою.

Поступово картина почала складатися воєдино і наречена зрозуміла, що її обдурили. Вона зазначила, що кожне повідомлення була "кинджалом в її серці".

В одному з повідомлень Алекс зробив жінці комплімент, образивши Кейсі.

"Твоє тіло неймовірне. І чорт візьми, ти знаєш, як ним користуватися. Я б хотів, щоб моя подруга мала хоча б половину навичок, які є в тебе. У мене ніколи раніше не було такого зв'язку", – писав зрадник у своїх повідомленнях.

Кейсі згадала, як її друзі зібралися навколо неї, "погрожуючи всіляким насильством" проти Алекса. Коли вона прокинулася наступного дня, їй було зрозуміло, що вона збирається робити.

"Я збиралася провести весілля, як і очікувалося, і "виставити" його перед нашими друзями та родиною", – написала вона.

Коли справа дійшла до прочитання обітниць, вона сказала: "Сьогодні весілля не буде. Здається, Алекс не той, ким я його вважала".

Майбутня наречена читала кожне з надісланих їй повідомлень один за іншим. Вона помітила, що "з кожним словом все більше фарб йде" з обличчя її нареченого. Коли вона закінчила, Алекс підвівся і мовчки вийшов з церкви.

Після того, як горе-наречений пішов, Кейсі звернулася до гостей.

"Я люблю вас усіх, і як би це не було жахливо, я рада, що ви всі тут. Сьогодні не буде весільного прийому, але замість цього буде свято чесності, здобуття справжньої любові і слідування своєму серцю, навіть коли воно болить", – заявила вона. 

Як кинути хлопця без скандалів: користувачі назвали найкращі рішення

Жінка поставила в мережі питання про те, як кинути хлопця, не викликавши при цьому скандал або сварку. Користувачі дали їй кілька порад. 

"Ідеально" розлучитися можна тільки при особистій зустрічі, вважають коментатори. Один чоловік також порадив відразу принести всі речі партнера, які могли бути у вас.

Інші ж вважають, що хорошим способом розлучитися буде і телефонний дзвінок, адже при особистій зустрічі людині доведеться дивитися вам в обличчя, і від цього їй може бути більш боляче. 

Вас також можуть зацікавити новини: