Користувачі соцмереж не оцінили придумане ім'я / колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com

Новоспечена мама сама придумала незвичайне ім’я для своєї маленької дівчинки, але оточуючі вирішили, що дитину назвали на честь печива.

Зірка YouTube Імоджен Хортон розповіла у соцмережах, що її дитину звуть Оріавелла Лайлак Хартон. Як пише Mirror, вона пояснила значення кожного складу.

"Орі означає "моє світло". Через п’ять днів після втрати мого дядька Рея я дізналася, що вагітна, наша дівчина була таким світлом у темний час... Орія - це означає золота. Тож вона та її сестра пов’язані на все життя і завжди будуть ділитися частиною своїх імен, наших золотих дівчат", - зазначила Імоджен.

Відео дня

Вона додала, що "Велла" означає "красуня", на знак "красивого" побачення на березі моря, яке вони з партнером Спенсером повідомивши про її вагітність. 

Багатьох підписників ім'я збентежили - згідно з субтитрами до відео Імоджен, дівчинку звати "Орео Белла".

"Я думав, ти назвав свою доньку на честь печива!", - написав один з підписників.

Інші новини про імена

Як повідомляв УНІАН, сім'я жінки розпалася після того, як вона вирішила назвати сина ім'ям, яке було в її родині з 1800-х років, - Гейлорд.

Вагітна жінка вибрала ім'я для своєї дитини, але це спричинило суперечку з її сестрою, яка вкрай незадоволена вибором майбутньої мами і змушує її змінити свій вибір.

Водночас чоловік обрав для дитини ім'я, яке є дуже поширеним серед собак, оскільки його легко вимовляти.

Вас також можуть зацікавити новини: