Чоловіка може відштовхнути нав'язлива та невпевнена поведінка / фото ua.depositphotos.com

Фахівці виділили 10 речей у поведінці жінок, які можуть відштовхнути чоловіків, пише YourTango. Серед них:

Занадто швидка закоханість. Романтизація, фантазування і читання між рядків можуть відлякати хорошого хлопця. Щоб пізнати когось, потрібен час. Рішення: ви маєте навчитися вгамовувати свої ірраціональні, романтичні почуття до чоловіка логікою та міркуваннями.

Нав'язлива, невпевнена поведінка. Невпевнені в собі жінки з низькою самооцінкою будуть нервово сміятися, надто багато говорити і хвалитися. Така поведінка змушує чоловіків бігти в іншому напрямку. Рішення: замість того, щоб турбуватися про те, що він думає про вас, зосередьтеся на тому, чи гідний він вашого часу й уваги.

Відео дня

Поведінка, спрямована на самозахист. Навіть якщо у вас було побачення або два, ви боїтеся проявити свій інтерес до чоловіка. Ваша аура самозахисту змушує вас виглядати недружелюбним, відчуженим і неприступним. Рішення: якщо вам дійсно сподобався хлопець, постарайтеся вибратися з "обладунків".

Розмови про гроші. Чоловік насторожено ставиться до жінки, коли її найбільший інтерес пов'язаний з грошима і майном. Рішення: уникайте початкових розмов про те, на якій машині він їздить і скільки грошей заробляє.

Втрата вашої "таємниці". Занадто раннє розкриття великої кількості особистої інформації може придушити бажання чоловіка запросити вас на друге побачення. Рішення: не говоріть про особисте і сокровенне на першому побаченні, розповідайте про інтимні аспекти вашого життя в міру розвитку стосунків.

Часті дзвінки та переслідування. Через завзяття або невпевненість ви імпульсивно нав'язуєтеся, замість того, щоб чекати, поки він зателефонує вам першим. І хоча ваші наміри можуть бути хорошими, він не вважає це позитивним моментом. Рішення: зрозумійте, що, якщо він не нав'язується, ви йому просто не подобаєтеся.

Близькість на першому побаченні. Так, ми сучасні, сильні жінки, але чоловікові потрібен час, щоб розвинути сильні почуття до жінки. Занадто рання близькість із ним може зруйнувати багатообіцяючі стосунки. Рішення: розберіться в суті того, чому ви відчуваєте потребу в інтимних стосунках із чоловіком на першому або другому побаченні.

Знайомства заради грошей і становища. Коли ви вступаєте у стосунки через майно і статус, пізніше ви можете виявити, що сумуєте за коханням і близькістю, яких немає. З цієї причини побачення не є чимось цікавим для чоловіків, особливо якщо вони шукають тривалого кохання. Рішення: визначтеся, що для вас важливіше: фінансова безпека чи любовні стосунки.

Розмова про чоловіків із вашого минулого. Чоловік не хоче конкурувати з вашими колишніми бойфрендами. Ніколи не варто згадувати про свої минулі романтичні стосунки.

Зловживання алкоголем. П'яна поведінка може позбавити вас шансів знайти хорошого хлопця.

Нагадаємо, раніше УНІАН писав, як дізнатися, що найкращий друг токсичний.

Вас також можуть зацікавити новини: