
Зазвичай люди, а особливо діти, не люблять броколі. Цей овоч отримав погану репутацію, бо залежно від способу приготування він може бути гірким або кашоподібним. А ось запікання, обсмажування та спеції можуть значно поліпшити смак і текстуру цього дуже корисного виду капусти, пише Parade.
Творець контенту @emilyscooking_ у "ТікТок" поділилася рецептом хрустких чіпсів із броколі з сиром. "Зі шматочками стейка і картопляним пюре... Це була б приголомшлива вечеря!" - поділився своїм досвідом приготування один із користувачів.
Як приготувати броколі з сиром - рецепт
Інгредієнти:
- броколі;
- оливкова олія;
- орегано;
- часник;
- перець;
- сіль;
- кмин;
- паприка;
- пармезан.
Хоча, як пише видання, ви можете підібрати приправи на свій смак.
Як приготувати броколі?
- Розріжте броколі на невеликі суцвіття і відваріть до готовності.
- Злийте воду з броколі та дайте їй висохнути.
- Змішайте всі приправи та сир у мисці.
- Збризніть олією деко, застелене пергаментним папером, і посипте приправою.
- Покладіть броколі зверху і розчавіть її чимось плоским, наприклад, дном склянки.
- Додайте зверху ще пармезану та приправи.
- Запікайте в духовці до хрускоту близько 20 хвилин або готуйте у фритюрі.
Нагадаємо, раніше УНІАН опублікував рецепт супу з беконом, який ідеально підійде для осені.