Використовуйте правильний сорт картоплі / фото ua.depositphotos.com

Ідеальна картопля фрі має бути хрусткою зовні, м'якою та смачнрю всередині. І отримати чудову закуску в домашніх умовах може бути складніше, ніж здається.

Зібрані кращі поради від найвідоміших професійних кухарів, як же добитися ідеального результату.

Хрустка картопля фрі - список рекомендацій

Щоб отримати суперхрустку картоплю фрі вдома, потрібно:

Відео дня
  • використовувати правильний сорт картоплі (найкраще підійде червонувато-коричневий або картопля Айдахо);
  • розрізати картоплю на однакові шматочки;
  • замочити картоплю у воді перед приготуванням;
  • використовувати масло, призначене для високих температур, або качиний жир;
  • смажити картоплю фрі на правильній температурі (від 375 до 400 F);
  • спробувати потрійне прожарювання картоплі;
  • приправити картоплю відразу ж після смаження;
  • не збивати картоплю фрі в купу після приготування (найкраще подавати закуску на широкому блюді або тарілці).

Якщо ви вирішили зробити картоплю фрі в духовці, то кухарі радять запікати її з кукурудзяним крохмалем. Так він вийде більш легким і хрустким.

Раніше, знаменитий британський шеф-кухар Гордон Рамзі розкрив секрет приготування ідеальної яєчні. Кулінар стверджує, що, дотримуючись його порад, ви зможете приготувати яєчню швидко і легко.

Вас також можуть зацікавити новини: