Для кожного знака Зодіаку підібрали свій вид картоплі фрі / колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com

У мережі підібрали види картоплі фрі, які втілюють характеристики кожного знака Зодіаку. Дізнавайтеся - яка картопля фрі ви.

Овен - мізерна картопля фрі

Овен дуже відповідає такому виду фрі, оскільки ширина і довжина цієї картоплі служать метафорою загальновідомо короткого вибуху даного кардинального вогняного знака.

Телець - фрі з трюфелем

Телець поклоняється перед медовим вівтарем декадансу. Вони управителі другого будинку багатства і цінності.

Відео дня

Близнюки - просто картопля фрі

За аналогією з характером Близнюків, в зеніті смажена картопля фрі являє собою солону, ситну новинку, а на прохолодному дні - безлад.

Рак - картопля-фрі з сиром

Раки не проти сиру. Раку подобається їжа з ноткою ностальгії, а картопля фрі нагадує про простіші часи, багатші спогади та калорійну безтурботність молодості.

Лев - картопля фрі на набережній

Лев - це "Макдональдс" Зодіаку, і хоча вони люблять змагатися, їхній справжній дух говорить не про картоплю масового виробництва, а про головний продукт літнього сезону - смажену картоплю на променаді.

Діва - хвиляста картопля фрі

Завжди прагнучи ефективності та корабля-привида досконалості, Діва - це хвиляста картопля фрі.

Терези - суфле з картоплі фрі

Терезами керує Венера, планета нарядів. Терези природно тягнуться до красивого, симетричного, дорогого та вишуканого, навіть якщо це недоступно з фінансових чи інших причин. Саме тому Терези - це суфле з картоплі фрі, придумане спеціально для них.

Скорпіон - стейк-фрі

Скорпіон - це смажений стейк-фрі зодіаку, оскільки його важче проковтнути, ніж інші сорти, і зазвичай потрібно подвійне обсмажування, щоб досягти пікової зовнішньої хрусткості і пишної середини.

Стрілець - картопля фрі з сиром чилі

Мінливий вогняний знак, Стрілець управляється Юпітером, планетою експансії і надмірностей, удачі, швидкого і розпущеного життя. Можливо, для них немає іншого втілення картоплі фрі, яке представляло б краще їхній дух.

Козеріг - картоплини

Козеріг займається бізнесом і живе даремно. Він або розбагатіє, або помре, намагаючись наблизитися до грошей і залишків їжі. Козеріг - незаперечний тато Зодіаку, а малюки - його накрохмалені і слухняні нащадки.

Водолій - вафлі фрі

Водолії - дивовижні люди. Під управлінням структурованого Сатурна і панк-рокового Водолія вони йдуть проти плебейського течії. Уявіть собі смажені вафлі, способи приготування яких вражають .

Риби - солодка картопля фрі

Керовані мрійливою планетою Нептун, Риби є турботливими ведмедями Зодіаку. За великим рахунком, ці люди є метафоричним еквівалентом смаженої солодкої картоплі.

Раніше УНІАН пропонував дізнатися, яке ви вино або пиво за знаком Зодіаку.

Вас також можуть зацікавити новини: