Австралійка змогла схуднути завдяки прогулянкам із подружкою / колаж УНІАН, фото instagram.com/dilshealth

Дівчина з Австралії схудла на 53 фунти (понад 24 кг - УНІАН) за 8 місяців і повернулася до нормального життя.

Як пише New York Post, ще в липні 2023 року Ділс Лі відчула, що сягнула дна. Її вага в цей час становила 192 фунти (87 кг - УНІАН).

Хоча 28-річна дівчина і каже, що в такому розмірі немає нічого поганого, це справило величезний вплив на її фізичне та моральне самопочуття.

Відео дня

"Дійшло до того, що мені набридло прокидатися і відчувати жахливий біль і дискомфорт у тілі. Я побачила пост в Instagram, в якому йшлося про те, що якщо ви неактивна людина, але перебуваєте з активним партнером, то неактивний партнер, найімовірніше, помре на сім років раніше активного", - розповіла Лі.

Дівчина каже, що ця інформація її дуже налякала, адже вона має здорового і спортивного чоловіка. "Мені ненависна була думка про те, що мене не буде поруч, тому що я не подбала про себе і своє тіло", - пояснила австралійка.

За словами Лі, коли вона була в найбільшій вазі, у неї був поганий настрій, вона почувалася млявою, розбитою і весь час страждала від болю.

Вона відчайдушно хотіла повернутися до свого життя після того, як набрала вагу під час пандемії, але й гадки не мала, з чого почати. Але після того, як вона почала просто гуляти з подругою за чашкою кави, а не сидіти в кафе, дівчина помітила величезні зміни.

Вона почала худнути і незабаром полюбила рух, навіть відвідуючи заняття з фітнесу п'ять разів на тиждень.

За шість місяців Лі скинула неймовірні 37 фунтів (майже 17 кг - УНІАН), але відчувала, що застрягла і не могла більше втрачати вагу.

Саме тоді вона вирішила звернутися до дієтологині, яка допомогла розставити пріоритети в плані харчування і перейти на дієту з низьким вмістом вуглеводів і високим вмістом білка.

Завдяки цій зміні австралійці вдалося скинути ще 15 фунтів (майже 7 кг - УНІАН) і досягти підтягнутої статури своєї мрії.

Дівчина досягла форми своєї мрії за 8 місяців / фото instagram.com/dilshealth

Надихаючі історії схуднення

Після помилки гінеколога жінка погладшала під 140 кг, але взяла себе в руки: і скинула зайву вагу. Жінка розповіла, як їй це вдалося.

Дружина шоумена Володимира Остапчука - Катерина Полтавська - схудла на 10 кг. Дівчина розповіла, як їй це вдалося.

Також свій секрет схуднення на 30 кг розкрила актриса Ребел Вілсон, відома за ролями товстушок.

Вас також можуть зацікавити новини: