Ребел Вілсон зізналася, що позбулася 30 кг не за допомогою дієт та правильного харчування / Фото Скріншот Instagram

Австралійська акторка Ребел Вілсон, яка нещодавно зробила камінг-аут та відома своїми пишними формами, приголомшила фанів. Знаменитість зізналася, що їй вдалося скинути 30 кілограмів не за допомогою правильного харчування та спорту.

Голлівудська зірка розповіла в інтерв'ю The Times, що для схуднення використала препарат, який допоміг їй швидко позбутися зайвої ваги.

Актриса поділилася, що уколи для схуднення вона почала робити ще у 2020 році. Її метою було скинути вагу, аби стати матір'ю, а зайві об'єми заважали їй в цьому. Лікар, який проводив ЕКО, порадив їй схуднути, щоб завагітніти.

Результати схуднення Ребел Вілсон / Фото Скріншот Instagram

Ребел відома своїми пишними формами, які вже стали частиною її амплуа у кіно. Однак, попри усі побоювання за кінокар'єру, зірка все ж наважилася на різке схуднення. Знаменитість вказала, що ніхто не підтримав її у бажанні втратити кілограми:

Практично ніхто, крім моєї мами, не хотів, щоб я схудла.

Результатом схуднення Ребел стала втрата понад 30 кілограмів. Окрім уколів, за словами акторки, вона також регулярно займалася в спортзалі, повністю відмовилася від цукру і сиділа на білковій дієті. Попри успішне схуднення, зірка не народила дитину самостійно, а скористалася послугами сурогатної матері. Через проблеми зі здоров'ям, актриса почала заїдати стрес і тому знову набрала 20 кілограмів.

Фільми, у яких знімалася Ребел Вілсон

"Шахрайки" (2019)

"В активному пошуку" (2016)

"Випускний рік" (2022)

Нагадаємо, раніше голлівудська актриса-лесбійка Ребел Вілсон вперше стала мамою і показала свою доньку.

Вас також можуть зацікавити новини: